Tápanyagban gazdag, többek között: magnéziumot, káliumot, cinket és vasat tartalmaz. B vitamin és C-vitamin széles választékát kínálja. Nem finomított és nem tartalmaz mesterséges színeket. Nagyon alacsony a glikémiás indexe (GI 35), ami édes alternatívát jelent a fehér cukorhoz (GI 70) képest. Lágy, karamellkókusz íze van.

Érdekesség:

A kókuszcukor több káliumot tartalmaz, mint a banán! A kálium kedvező hatással van a vérnyomásra, az idegrendszerre, az izomfunkcióra, a koncentrációjára és a vízgazdálkodás szabályozására. Nyomelem, ezért nehéz ezt megtenni, ezért ajánlatos természetes káliummal fogyasztani. 

 

Nem tartalmaz laktózt, kazeint és koleszterint. Ázsiában minden betegség gyógyszerének nevezik, mert többek között az ember számára sok egészséges összetevőt tartalmaz, többek között az aminosavak, egészséges zsír, fehérje, rost, vas, nátrium, kalcium, magnézium, foszfor, kálium és C-vitamin gazdag kiváló forrása. Az intenzív edzést követően kiváló izotóniás ital a magas vas-, foszfor-, kálium-, nátrium-, mangán- és réztartalma miatt.

Érdekesség:

A kókusztej több kalciumot tartalmaz, mint a kókuszpép. Baktériumölő, virucidális és fungicid tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékonyan támogatja a pattanások, fertőzések és különböző típusú gyulladások elleni küzdelmet.

 

    

 

B vitaminokat tartalmaz, elsősorban a folsavot értve ide, valamint cinket, kalciumot, foszfort, magnéziumot, káliumot és aminosavakat Nem tartalmaz glutént, szerves és mentes a GMO-któl. 100%-ban vegetáriánus.

Érdekesség:

A fehérje a test alapvető építőeleme. Nemcsak a húsban, hanem bizonyos növényekben, például a napraforgóban is megtalálható.


 

 

A rost egy olyan elem, amely gyorsítja és javítja az emésztőrendszer működését. Segíti a bélműködést, segíti az emésztési problémáknál, a székrekedésnél, megkönnyíti a rendszeres bélmozgásokat. Emellett csökkenti a koleszterinszintet és megakadályozza az érelmeszesedést. Késlelteti a glükóz felszívódását.

Érdekesség:

A rost meggátolja az éhségérzetet azáltal, hogy növeli a gyomorban lévő élelmiszer térfogatát. Kiterjeszti a jóllakottság érzését és elősegíti a fogyást. Megtisztítja a testet toxinoktól és a nehézfémektől.

Érdekesség:

A fehérje a test alapvető építőeleme. Nemcsak a húsban, hanem bizonyos növényekben, például a napraforgóban is megtalálható.

 

 

Főleg maltozát, azaz természetes cukrot tartalmaz, vegetáriánus és gluténmentes. Nem okoz drasztikus vércukorszintbeli ugrásokat, ennek köszönhetően nem okoz éhséget vagy álmosságot. Káliumot, magnéziumot, vasat, kalciumot és B-vitaminokat tartalmaz, amelyek hasznosak az idegrendszer számára.

Érdekesség:

A rizsszirup a legkedveltebb egészséges cukorpótló a stevia, xilit és a nádcukor mellett. A káros glükóz-fruktózsziruppal ellentétben, amely egy feldolgozott termék, a rizsszirupot a természetes enzimek hatásán alapuló tartós folyamat termeli, így teljesen mértékben természetes.

 

 

 

COPYRIGHT © 2017 Me Gusto ALL RIGHTS RESERVED